Απόγευμα Κυριακής στην Μεσοποταμία

στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο " Χαϊνης" Δημήτρης ΑποστολάκηςΣχόλια

 1. Κρίνα1/10/12 12:44

  Μπράβο για όλα.Για τη Μεσοποταμία,για σένα,τη λέσχη σας,για όλη τη προσπάθεια.
  Σπουδαία εκδήλωση,ωραίοι άνθρωποι,ομιλίες και απόψεις με περιεχόμενο.
  Ο Μακριδάκης τι καταδεκτικός και ευγενικός άνθρωπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/10/12 15:26

  Συγχαρητήρια,πραγματικά το εννοώ.Είμαι σίγουρος πως την επόμενη φορά θα μαζευτούμε πεντακόσιοι και χίλιοι γιατί τύποι σαν τον Μακριδάκη αλλά και τον Κρητικό μας δίνουν δύναμη επειδή είναι αληθινοί.Εγώ αυτό το εισέπραξα χτες 100%.
  Βλέπεις κάποιον στη τηλεόραση και λες τι καλός που είναι ή τον διαβάζεις και νομίζεις ότι διάβασες τον πιο επαναστάτη συγγραφέα που δεν διστάζει να τα πει έξω από τα δόντια και στα δύσκολα είναι κάλπικος.Αυτό το παλικάρι είναι αληθινός άνθρωπος,επαναστάτης και ιδεαλιστής και του αξίζουν συγχαρητήρια που πάει κοντά στο κόσμο.Σαν να έρχεται από άλλες εποχές
  Ένιωσα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πολλοί μαζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/10/12 15:49

   φίλε αυτή την αίσθηση την είχα και εγώ παρόλο που μερικοί από το κοινό μου φάνηκαν αρκετά δήθεν.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/12 15:59

   Αυτοί είναι οι διάφοροι μικρομαϊντανοί της αριστεράς που τους ξέρουμε.Πάνε παντού και θέλουν να μονοπωλούν ό,τι κι αν γίνεται.Μη κολλάτε σε αυτά τα επουσιώδη.

   Διαγραφή
  3. Μαρία από Τζιτζιφιές1/10/12 16:34

   Εγώ αναθάρρησα.Να ανεβάσεις φωτογραφίες να δούνε οι παλιοαλήτες πόσος κόσμος θα βρεθεί μπροστά τους άμα βάλουν πόδι στην παραλία.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος1/10/12 16:07

  Ο κόσμος είναι πολύ μπερδεμενος και πάει σαν τα πρόβατα όπου τον οδηγούν.Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια.Χτες όμως με αφορμή ένα βιβλίο έγινε κάτι σημαντικό, 150 200 άνθρωποι δεν ξέρω πόσοι ήταν, αντί να κάτσουν σπίτια τους και να δούνε τα κολοκάναλα ήρθαν σε μια κίνηση πολιτών και έφυγαν πολύ κερδισμένοι. Η πρόταση ζωής που έκαναν ο Μακριδάκης που ήταν παιδί της πόλης αλλά έφυγε από την πόλη και ο Αποστολάκης που έκανε ακριβώς το αντίθετο είναι συγκλονιστική!Μπράβο μπράβο μπράβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου